contact & mail


+31(0)6 51471104

Google adverteren - AdWords

Adverteren in Google met Google Adwords (rechterkant zoekresultaten) is een zeer krachtig middel om relevant bezoek naar uw website te krijgen. Bij Google adverteren betaalt u per klik op de advertentie. In de zoekresultaten van Google verschijnt uw advertentie (mits u genoeg biedt) in de 'gesponsorde koppelingen' van Google. 

Bij Google adverteren betaalt u dus niet voor de vertoning van uw advertentie. Hoe meer u voor een zoekwoord (sleutelwoord) over heeft, hoe vaker uw advertentie getoond wordt en hoe beter de plek van uw advertentie. U betaalt pas als de bezoeker daadwerkelijk vanuit Google op uw website komt.
Google adverteren is heel geschikt voor aktiemarketing. Google adverteren loont, maar de benodigde budgetten lopen snel op. Vergeet dan ook niet uw aandacht te richten op Google optimalisatie.

Wij hebben ruim ervaring in het opzetten en beheer van een Google Adwords programma. Wij zijn dan ook in staat hier meer uit te halen voor minder geld. Daar kunt u van profiteren, door gebruik te maken van ons en niet zelf te experimenteren.

 

gerelateerd aan adverteren:

Google marketing

Google optimalisatie

Google leads to CRM